top of page
vw_bckgrnd.png

word vrijwilliger!

Zin om mee de schouders te steken onder onze werking? Super!
We hebben vacatures voor alle talenten.

Algemene vacatures

Elk huisvandeMens heeft ook nog een aantal specifieke talenten waarnaar zij op zoek zijn. Ga dus zeker ook eens kijken op de pagina van het huis in jouw buurt.

Regio's

HvdM_FBadvert_Plechtigheden_Clean.jpg

Vrijwilligers plechtigheden

Word je warm van vrolijke geboortefeesten of groeifeesten? Geniet je van unieke en betekenisvolle huwelijksceremonies? Of ben je er graag voor mensen in moeilijke tijden, zoals op afscheidsplechtigheden?

 

Laat dan zeker van je horen! Misschien kan je ons helpen. De huizenvandeMens Vlaams-Brabant zoeken namelijk gedreven en enthousiaste vrijwilligers om plechtigheden te begeleiden. In die rol help en ondersteun je mensen op een betekenisvol keerpunt in hun leven. Om je erop voor te bereiden, krijg je eerst een gratis driedaagse opleiding in het huisvandeMens.

Wil je meer info? Check hier de vacatures in Halle, Leuven, Tienen & Vilvoorde

Plechtigheden
HvdM_FBadvert_Counseling_Clean.jpg

Vrijwilligers counselinggesprekken

Praat je graag met mensen? Kan je onbevooroordeeld luisteren naar de prettige en misschien minder prettige verhalen van anderen? Wil je een vertrouwenspersoon worden voor wie er nood aan heeft? Kan je geheimen voor jezelf houden?

 

Dan ben jij misschien het grote luisterende oor dat wij zoeken! Als vrijwilliger voor counselinggesprekken krijg je eerst een gratis driedaagse opleiding in het huisvandeMens.

Daarna kan je aan de slag in een huisvandeMens, een ziekenhuis of een woonzorgcentrum in je regio. Aan jou de keuze.

Wil je meer info? Check hier de vacatures in Halle, Leuven, Tienen & Vilvoorde

Counseling
HvdM_FBadvert_Projectwerking_Clean.jpg

Vrijwilligers projectwerking

Al gehoord van onze gespreksreeks ‘Under Pressure’? Spreekt ‘V-fest’, ons festival rond seks en intimiteit, tot de verbeelding? Beluister je regelmatig onze LaLaLoveYou-podcasts? Of nam je ooit deel aan onze acties voor de Warmste Week?

 

De huizenvandeMens Vlaams-Brabant organiseren elk jaar tal van activiteiten en projecten voor een divers publiek en staan steeds open voor nieuwe ideeën en helpende handen.

Ben jij een creatieve geest? Een dromer? Een doener? Een denker? Heb je organisatietalent en weet je van aanpakken? Heb je zin om voor en/of achter de schermen met ons mee te werken?

Wil je meer info? Check hier de vacatures in Halle, Leuven, Tienen & Vilvoorde

Projectwerking
bottom of page