top of page

De jongerenwerking van deMens.nu komt samen onder de nieuwe naam Dwaalzin!

Dwaalzin is het platform van de vrijzinnige humanistische beweging waar jongeren van 18 – 30 jaar kunnen participeren. Verschillende projecten worden thematisch aangepakt en hebben als doel taboes in de samenleving te doorbreken. We brengen maatschappijverandering teweeg door verbinding te zoeken met elkaar.

In Vlaams-Brabant lopen al verschillende projecten waaraan jongeren participeren.

Er is de podcast LaLaLoveYou, een podcast over liefde en relaties, die volledig door een groep enthousiaste vrijwilligers gemaakt wordt.

We starten ook een leesclub met de naam Boekenklets. In boekenklets lezen we fictie die de thema’s gender en identiteit belichten en organiseren we nagesprekken.


In Vilvoorde werken we aan de voorbereiding van een traject voor jonge ondernemers. Chaud brengt jongeren samen die een idee hebben om van hun stad een betere plek te maken. Samen met hen werken we in verschillende sessies toe naar een plan en een pitch. De projecten die door onze jury uitgekozen worden, maken kans om een startbudget te winnen.

 

Wil je meer weten over onze projecten of wil je zelf een nieuw initiatief starten? Check de website www.dwaalzin.nu of mail naar felien.vandermotten@demens.nu!

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page