top of page

Specifieke profielen huisvandeMens Halle 

HvdM_FBadvert_Plechtigheden_Branding.jpg

Huwelijksplechtigheden

Huwelijksplechtigheden

Taakbeschrijving

In het huisvandeMens hebben we een veelzijdig takenpakket waaronder ook de vrijzinnig humanistische plechtigheden. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om ons bij te staan. Spreek je graag voor een groep? En/of heb je een vlotte pen? Wil jij graag deel uitmaken van de perfecte huwelijksdag van een koppel? Neem dan zeker contact met ons op.

Wat we aanbieden

We bieden jou een fijne werkomgeving, de gepaste opleidingen en coaching in je taak als vrijwillig vrijzinnig humanistisch consulent. Je wordt opgenomen in een dynamisch en vrolijk team, waar (hopelijk samen mét jou) al heel wat andere vrijwilligers zich thuis voelen. Jij bepaalt welk engagement je wil aangaan en wij gaan met jou op weg om er samen een zinvolle invulling aan te geven.

Vaardigheden

  • Schrijfvaardig

  • Spreekvaardig

  • Zelfstandig

 

 

Interesse? halle@deMens.nu of 02 383 10 50

Afscheidsplechtigheden

Afscheidsplechtigheden

Taakbeschrijving

In het huisvandeMens hebben we een veelzijdig takenpakket waaronder ook de vrijzinnig humanistische plechtigheden. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om ons bij te staan. Spreek je graag voor een groep? En/of heb je een vlotte pen? Wil jij graag deel uitmaken van het waardig afscheid nemen van een overledene? Neem dan zeker contact met ons op.

Wat we aanbieden

We bieden jou een fijne werkomgeving, de gepaste opleidingen en coaching in je taak als vrijwillig vrijzinnig humanistisch consulent. Je wordt opgenomen in een dynamisch en collegiaal team, waar (hopelijk snel samen mét jou) al heel wat andere vrijwilligers zich thuis voelen. Jij bepaalt welk engagement je wil aangaan en wij gaan met jou op weg om er samen een zinvolle invulling aan te geven.

Vaardigheden

  • Schrijfvaardig

  • Spreekvaardig 

  • Zelfstandig

Interesse? halle@deMens.nu of 02 383 10 50

HvdM_FBadvert_Counseling_Branding.jpg
Luisterend oor

Een luisterend oor

Taakbeschrijving

Eén van de vele taken van een vrijzinnig humanistisch consulent is het bieden van een luisterend oor. Nemen mensen jou gemakkelijk in vertrouwen? Ben jij op een of andere manier altijd degene die mensen opzoeken wanneer ze nood hebben aan een gesprek? Dan heb jij blijkbaar het talent waar wij naar op zoek zijn. :-) Wil je jouw talent inzetten? Neem dan zeker contact met ons op.

Wat we aanbieden

In het huisvandeMens komen mensen op gesprek die nood hebben aan een luisterend oor. Ze zitten met vragen of bevinden zich op een kruispunt in hun leven. Als gespreksbegeleider help je hen perspectief te vinden. Door het stellen van vragen onderzoek je samen welke noden er zijn. Je maakt deel uit van een vrolijk team en je krijgt van ons de nodige ondersteuning.

Vaardigheden

  • Discreet

  • Inlevingsvermogen

  • Luisterend

Interesse? halle@deMens.nu of 02 383 10 50

bottom of page