top of page

HuisvandeMens viert 25ste verjaardag met Het einde van de wereld

1 aug. 2022
Maar niet écht natuurlijk. ‘Het einde van de wereld? Een try-out!’ is een hoopvolle eco-comedy show van Steven Vromman, ook wel bekend als de ‘low impact man’. In deze show onderzoekt hij samen met het publiek wat voor onheil er in de toekomst kan gebeuren; van virussen tot Artificiële Intelligentie, van meteorieten tot klimaatchaos. Niemand weet wat er komt, maar spannend wordt het zeker.


Kan veerkracht ons voorbereiden op het onverwachte? Hoe hebben moeilijke situaties in het verleden gezorgd voor onvoorstelbare moed en solidariteit? Welke kleinschalige initiatieven helpen ons op weg naar een leefbare wereld? Maak kennis met het ‘Rad der Onfortuin’, doe de grote veerkrachttest en zing mee met het grote uitstervingslied. Kijk de miserie recht in de ogen en ga strijdbaarder en hoopvoller dan ooit naar huis!


Na de voorstelling, op donderdagavond 8 september, heffen we graag samen het glas op de volgende 25 jaar huisvandeMens in Vilvoorde. Op nog eens 25 jaar denken voor onszelf, zorgen voor elkaar én samen zorgen voor de wereld. Het einde wereld? Dat zullen we nog wel eens zien!


Praktisch

De voorstelling is gratis, maar inschrijven is verplicht (de plaatsen zijn beperkt). Klik hier om in te schrijven!


PS: Het einde van wereld is ook het begin van ons eco-festival Natuurlijknatuurlijk.be

bottom of page