top of page

huisvandeMens

Leuven

25JAAR_huisvandemens_Vilvoorde5profiel2.fw.png

Je bent welkom in ons vrijwilligersteam dat momenteel samengesteld is uit : vrijwilligers  plechtigheden, projectwerking, gespreksvoering; levenseindedocumenten, helpende handen, Zava jongerenteam, Dwaalzin, Quartier. 


Samen willen we werken aan een warme samenleving met een menselijke gezicht. 

het team van huisvandeMens Vilvoorde

Het team van het huisvandMens Leuven is vrij nieuw samengesteld. We zijn qua gender en leeftijd behoorlijk divers. Onze groepsfoto getuigt daarvan!

  • Brecht focust zich op cliëntengesprekken en lokale activiteiten.

  • Karlien coördineert gemeenschapsvormende activiteiten op provinciaal niveau,

  • Patrick coördineert en voorziet vrijzinnige begeleiding voor onze vrijwilligers, het Zava-team en het project waardenvolwerk.

  • Sonja is onze onthaalmedewerkster. Zij is het eerste aanspreekpunt van het huis, hetzij aan de deur of hetzij aan de telefoon. Ze zorgt er ook voor dat alles administratief op wieltjes loopt en zet zich ieder jaar in voor de kleinsten met hun Lentefeest/Feest Vrijzinnige jeugd/Midwintercrea.

  • Amber verzorgt onze vrijzinnige plechtigheden en ontvangt de klassen.

  • Felien zet zich in  voor gemeenschapsvorming met jongeren over heel Vlaams-Brabant.


We zijn ook nog steeds op zoek naar vrijwilligers. Surf naar onze vrijwilligersvacatures. Zoek uw goesting en kom eens langs in ons huis dat gehuisvest in de oude historische tolhuizen, waarvan de grondvesten van de middeleeuwse poort onder het asfalt ligt tussen de twee witte torens.

Sonja, Karlien, Patrick, Brecht, Amber, Felien

Adres

Hoe kan je ons bereiken

Brusselsestraat

203

3000

Leuven

T

016 23 56 35

bottom of page