top of page

Selfie Sylvia Dugardijn

Sylvia Dugardijn

22 aug. 2022Hallo daar :-)


Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Sylvia Dugardijn. In 2011 studeerde ik af aan de Vrije Universiteit Brussel als trotse agoog. Al snel startte ik bij een vrijzinnig humanistische organisatie. Ik werd namelijk educatief medewerker bij UPV vzw, nu bekend als Mens en Wetenschap vzw.


Daardoor leerde ik de georganiseerde vrijzinnigheid al snel kennen. De werking van de huizenvandeMens boeide me enorm. Zo maakte ik na vier jaar de sprong naar het huisvandeMens Herentals.


Gedurende zes jaar heb ik de eer gehad om de Antwerpse Kempen te voorzien van onze vrijzinnig humanistische dienstverlening. Nu is het tijd voor mij om mijn horizon te verbreden, en trek ik naar Diest.


Ik zie het als een leuke en spannende uitdaging om een heel nieuw huisvandeMens mee op de kaart te zetten. Zelf zal ik me voornamelijk toeleggen op de vrijwilligerswerking.


Naast consulente ben ik vooral moeder. Ik ben mama van drie zeer actieve prachtige kinderen. Samen met ons vijven wonen wij in Beringen, tegen Paal aan. Een extra reden waarom ik zeer verheugd ben met de opening van het huisvandeMens Diest.


Ik kijk er dan ook enorm naar uit om mij in te zetten voor de provincie Vlaams-Brabant!


Tot ziens!

bottom of page