top of page

Selfie Niels Van den Bergh

Niels Van den Bergh

21 aug. 2022Mijn naam is Nils Van den Bergh. Sinds 2005 werk ik als vrijzinnig humanistisch consulent in de Antwerpse Kempen, aanvankelijk in Herentals en nadien in Turnhout. Ondanks de fijne jaren en de goede samenwerking daar, heb ik besloten om aan een volgend hoofdstuk in mijn loopbaan te beginnen.


In september start ik als deel van het nieuwe team van het huisvandeMens Diest. Ik kijk ernaar uit om mee te kunnen bouwen aan de vrijzinnig humanistische dienstverlening in Diest en omgeving. Ik woon in Aarschot, waar ik na de werkuren vaak te vinden ben op een badmintonveld. Logischerwijze zal ik vanuit Diest ook de werking in Aarschot mee ondersteunen.


Met mijn achtergrond als licentiaat in de toegepaste taalkunde ben ik graag bezig met het schrijven, vertalen en redigeren van teksten. Tot nu toe richt ik me daarbij voornamelijk op het schrijven van plechtigheden en artikels voor het deMens.nu-Magazine. Daarnaast leg ik me als consulent toe op klasvoorstellingen, voorafgaande zorgplanning en de ecologische kant van het vrijzinnig humanisme.


De vrijzinnige gemeenschap is al jaren zeer actief in Diest en in het Hageland. De oprichting van een plaatselijk huisvandeMens is dus meer dan terecht.

bottom of page