top of page

huisvandeMens

Tienen

25JAAR_huisvandemens_Vilvoorde5profiel2.fw.png

huisvandeMens Tienen is één van de 33 huizenvandeMens in Vlaanderen en het Brussels hoofdstedelijk gewest. 


Alle huizenvandeMens bieden vrijzinnig humanistische dienstverlening: een waaier aan diensten en activiteiten rond zingeving, menszijn, welzijn en samenleven. Maar elk huis legt ook zijn eigen accenten en speelt in op de behoeften in haar ruime regio.

het team van huisvandeMens Vilvoorde
Het team

In ons huisvandeMens zijn we met z’n allen meer universalisten dan specialisten. Ieder van ons voert counselinggesprekken, doet aan gemeenschapsvorming en begeleidt plechtigheden. Maar als je dieper onder onze organisatorische motorkap kijkt, zie je dat elk van ons eigen interessevelden heeft.


Zo biedt Tania een luisterend oor aan eenieder die het wel eens moeilijk heeft. Voor wie net een naaste persoon heeft verloren, staat ze steeds klaar om met veel finesse een vrijzinnig humanistische afscheidsplechtigheid te verzorgen. Daarnaast ontfermt ze zich graag over de Nationale Dagen van de Gevangenis, waarover ze door de jaren heen veel ervaring en expertise heeft opgebouwd. En alsof Tienen niet groot genoeg is voor Tania, vind je haar soms ook in het Sociaal Huis te Landen!


Stap je bij ons huisvandeMens (spontaan) binnen, dan is de kans groot dat je door Christel warm wordt ontvangen. Naast onthaalmedewerkster is ze tevens de administratieve ruggengraat van ons team. Met een luikend oog waakt ze zowel over onze dagelijkse uitgaven, over de hygiëne en de orde van ons huis! Heb je hulp nodig bij het invullen van levenseindedocumenten, dan staat ze graag voor je klaar. Want wat je haar ook vraagt, niets lijkt soms te veel te zijn!


Als (voorlopig) enige man in het team, begeleidt Kristof met veel enthousiasme talrijke koppels naar hun vrijzinnig humanistische huwelijksplechtigheid, steeds vertrekkend van een gezonde combinatie van tranen van ontroering en humoristische kwinkslagen. Verder verzorgt hij ook graag de externe communicatie, via onze eigenste facebook-pagina, nieuwsbrieven en deelname aan de redactieraad van ons Vlaams-Brabants tijdschrift: Flamboyant!


Heb je nog vragen? Aarzel niet en kom gerust langs!

Hoe kan je ons bereiken

Beauduinstraat

91

3300

Tienen

T

016 81 86 70

Adres
bottom of page