top of page

huisvandeMens

Halle

25JAAR_huisvandemens_Vilvoorde5profiel2.fw.png

huisvandeMens Halle is een van de 33 huizenvandeMens in Vlaanderen en het Brussels hoofdstedelijk gewest. 


Alle huizenvandeMens bieden vrijzinnig humanistische dienstverlening: een waaier aan diensten en activiteiten rond zingeving, menszijn, welzijn en samenleven. Maar elk huis legt ook zijn eigen accenten en speelt in op de behoeften in haar ruime regio.

het team van huisvandeMens Vilvoorde

Het team van het huisvandeMens Halle bestaat uit 4 teamplayers, Melina, Stijn, Veerle en Vladi die elkaar perfect aanvullen. Afhankelijk van je vraag of je nood helpt één van hen je met plezier verder.


Zo is Stijn, onze onthaalmedewerker, vaak je eerste aanspreekpunt. De kans is groot dat je hem aan de telefoon krijgt als je ons een belletje geeft of dat hij met een brede glimlach de deur voor je opendoet als je ons een bezoekje brengt. Wanneer hij kan helpt hij je graag zelf verder, maar wanneer dat niet lukt, verwijst hij je door naar één van de consulenten.


Bij alle drie de consulenten kan je terecht voor algemene informatie over het vrijzinnig humanisme, voor ondersteuning bij het invullen van levenseindedocumenten, voor alle soorten plechtigheden… en samen stellen ze ook de activiteitenplanning op. Maar elke consulent heeft wel een beetje zijn/haar eigen expertise. Zo kom je, wanneer je nood hebt aan een gesprek, bij Melina terecht. Zij neemt ook de begeleiding van de praatgroepen op zich. Veerle is dan weer meer bezig met de groeifeesten en redactioneel werk voor nieuwsbrieven en magazines. Vladi is onze lay-outer. Hij vertaalt onze ideeën in een leuk ontwerp en staat in voor de PR. Ook voor ICT-ondersteuning kunnen we op hem rekenen.


We verwelkomen je graag in ons huis! Tot gauw.Hoe kan je ons bereiken

Molenborre

28/02

1500

Halle

T

02 383 10 50

Adres
bottom of page