top of page

huisvandeMens

Halle

25JAAR_huisvandemens_Vilvoorde5profiel2.fw.png

huisvandeMens Halle is een van de 33 huizenvandeMens in Vlaanderen en het Brussels hoofdstedelijk gewest. 


Alle huizenvandeMens bieden vrijzinnig humanistische dienstverlening: een waaier aan diensten en activiteiten rond zingeving, menszijn, welzijn en samenleven. Maar elk huis legt ook zijn eigen accenten en speelt in op de behoeften in haar ruime regio.

het team van huisvandeMens Vilvoorde

Het team van het huisvandeMens Halle bestaat uit 4 teamplayers: Melina, Stijn, Veerle en Sofie. De collega’s vullen elkaar perfect aan. Afhankelijk van je vraag of je nood helpt één van hen je met plezier verder.


Stijn, onze onthaalmedewerker, is vaak je eerste aanspreekpunt. Geef je ons een belletje? Dan is de kans groot dat je hem aan de telefoon krijgt. Breng je ons een bezoekje?  Dan zal hij met een brede glimlach de deur voor je opendoen. Wanneer hij kan helpt hij je graag zelf verder. En anders verwijst hij je door naar één van de consulenten.


Bij hen kan je terecht voor algemene informatie over het vrijzinnig humanisme, ondersteuning bij het invullen van levenseindedocumenten, een luisterend oor, voor plechtigheden, …


Elke consulent heeft zo een eigen expertise. Wanneer je nood hebt aan een gesprek, kom je bij Melina terecht. Zij neemt ook de begeleiding van de praatgroepen op zich. Veerle is dan weer vooral bezig met de groeifeesten, plechtigheden en redactioneel werk voor nieuwsbrieven en magazines. Sofie staat in voor de PR, de activiteiten en de klasbezoeken.


Samen zijn we ‘team huisvandeMens Halle’. Wat je vraag ook is, wees welkom in ons huis! Tot gauw,

Stijn, Veerle, Melina en Sofie

Adres

Hoe kan je ons bereiken

Molenborre

28/02

1500

Halle

T

02 383 10 50

bottom of page