top of page

huisvandeMens

Diest

25JAAR_huisvandemens_Vilvoorde5profiel2.fw.png

Het meest recente huisvandeMens vind je terug in Diest. Het team combineert ervaring met pasafgestudeerde breinkracht en nieuwe impulsen. Naast de uitbouw van de traditionele werking zet team-Diest in op laagdrempelige activiteiten die mensen in verbinding brengen. Daarvoor doen ze beroep op vrijwilligers die ideeën aandragen en mee helpen uitwerken.


Het huisvandeMens is gelegen in het stadscentrum. Op de benedenverdieping van het gebouw bevindt zich het vrijzinnig centrum ’t Vrij Gedacht. Daar vinden activiteiten van het huisvandeMens en van lokale partners plaats. Wil je binnenspringen voor informatie of heb je een afspraak, dan bel je aan bij de deur in de Drieharingenstraat 3.


Je kan ook een afspraak maken in het kantoor in Aarschot, dat de naam ‘Open Dialoog’ kreeg. Naast gesprekken vinden daar ook vormingen en socialiserende activiteiten plaats.

het team van huisvandeMens Vilvoorde

Onthaalmedewerker Nicky vangt je deskundig op. Ze geeft je de nodige informatie en zorgt voor opvolging van je vraag. Ze is van vele markten thuis en fungeert intern als aanspreekpunt voor IT-kwesties.


Sylvia heeft een brede blik op alle aspecten van de dienstverlening. Vrijwilligerswerking, gesprekken, plechtigheden en vormingen zijn enkele van haar vertrekpunten. Heb je een idee of suggestie voor een nieuw project? Dan is zij de ideale persoon om mee te brainstormen.


Laura richt zich in eerste instantie op gemeenschapsvorming en gesprekken. Ze brengt veel theoretische en praktische inzichten met zich mee. Met haar open en respectvolle houding helpt ze je je gedachten te ordenen en je emoties een plaats te geven.


Bij Nils kan je terecht voor plechtigheden en voor informatie over ethische kwesties, zoals de wetgeving rond euthanasie. Als taalspecialist houdt hij zich bezig met communicatie en publicaties.

Adres

Hoe kan je ons bereiken

Koning Albertstraat

87

3290

Diest

T

013 32 53 09

bottom of page