top of page

vr 07 jun

|

BlinkOut Leuven

Zinvol bijdragen?

Praatcirkel over inzicht in jezelf en je omgeving

Zinvol bijdragen?
Zinvol bijdragen?

Tijd en locatie

07 jun 2024, 13:30 – 16:00

BlinkOut Leuven, Diestsestraat 253, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Voel je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze bijzondere praatcirkel “Zinvol bijdragen” met creatieve en authentieke begeleiding over zelfinzicht en verbondenheid. Hier brengen we mensen samen die op zoek zijn naar betekenis. Of je nu werkloos bent, een drukke baan hebt, vrijwilligerswerk doet, student bent of gewoon nieuwsgierig naar jouw plek in de wereld: je bent welkom. Samen onderzoeken we hoe we op verschillende manieren een zinvol leven willen en kunnen leven.

Een uniek aspect van onze praatcirkel is de aanwezigheid van kunstenares en therapeut Anje Claeys. Terwijl we praten, zal zij de essentie van wat er gezegd wordt vangen in haar tekeningen. Op die manier krijgen we een creatieve terugkoppeling op wat er in ons leeft en kunnen we samen nieuwe inzichten verwerven.

In onze praatcirkel is er ruimte voor ieders verhaal. We moedigen een open en respectvolle dialoog aan, waarin we luisteren naar elkaars perspectieven en ervaringen. Dit gebeurt onder deskundige begeleiding van een ervaren BlinkOut coach. Door te praten over onze eigen zoektocht naar zingeving, hopen we elkaar te inspireren en te ondersteunen. Wees dus helemaal welkom in een warme en veilige omgeving om de diepte van ons eigen verhaal verder te ontdekken.

Plaatsen beperkt, inschrijven via: https://blinkout.be/event/zinvol-bijdragen-praatcirkel/

Een evenement van onze reeks Under Pressure!

Deel dit evenement

bottom of page