top of page

do 25 mei

|

Leuven

Workshop 'WaardenVolwerk' : doet mijn werk nog deugd en deugt mijn werk nog?

We maken kennis met de ideeën van Harry Kunneman. Hij stelt ons voor de vraag: doet mijn werk nog deugd en deugt mijn werk nog?

Workshop 'WaardenVolwerk' : doet mijn werk nog deugd en deugt mijn werk nog?
Workshop 'WaardenVolwerk' : doet mijn werk nog deugd en deugt mijn werk nog?

Tijd en locatie

25 mei 2023, 09:00 – 12:30

Leuven, Brusselsestraat 332, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Doet mijn werk nog deugd en deugt mijn werk nog? Die prangende vraag gooit Harry Kunneman ons voor de voeten. Velen onder ons zijn in hun relatie met hun werk iets kwijtgeraakt. Het is moeilijk met volle goesting te blijven werken terwijl de vele protocollen vanuit het beleid zoveel energie opslorpen? Welzijn en zingeving zijn essentieel voor de werkmotivatie, toch lijken ze steeds het onderspit te delven voor controle en orde. Kortom, onze relatie met het werk staat op het spel.

In de workshop ‘Waardenvol werk’ bekijken we de contouren van wat Kunneman "normatieve professionalisering" noemt. We staan stil bij wat we als zinvol ervaren in ons werk, en hoe  Kunneman’s inzichten ons kunnen helpen om dat zinvolle terug op te diepen en weer op de voorgrond krijgen.

Er is voldoende ruimte om eigen ervaringen in te brengen. Op vraag kunnen we een aantal vervolgtrajecten uitwerken voor wie concreet aan de slag wil op de werkplek.

Begeleid door  Patrick Bruggeman (huisvandemens Leuven) en Joke Jacobs (huisvandemensMechelen)

Deze workshop maakt deel uit van de reeks ‘waardeNvolwerk’. Achtergrondinfo en het volledige programma op www.waardenvolwerk.be

Deel dit evenement

bottom of page