top of page

vr 27 okt

|

Vilvoorde

workshop persoonlijk herdenken

Wil je 1 november niet zomaar voorbij laten gaan maar voel je je niet aangesproken door traditionele herdenkingen? Sta je liever op je eigen, persoonlijke manier stil bij wie je verloor en mist? Dan is deze workshop misschien wel iets voor jou.

workshop persoonlijk herdenken
workshop persoonlijk herdenken

Tijd en locatie

27 okt 2023, 10:00 – 14:00

Vilvoorde, 1800, Frans Geldersstraat 23, 1800 Vilvoorde, België

Over het evenement

Misschien spreken  gezamenlijke herdenkingen je niet zo aan, maar  wil je rond 1 november wel stilstaan bij wie je verloren hebt en mist? Dan kan je zelf een heel persoonlijke  herdenking creëren. Want herdenken kan in veel vormen. Samen naar de begraafplaats gaan, is er daar maar één van. Het lievelingsgerecht van een overledene koken, naar zijn of haar favoriete muziek luisteren, oude foto’s bekijken, stenen beschilderen, vertellen, een herinnerdoos maken, of een herdenkingshoekje in de tuin… en dat kan alleen of samen.

Het gaat er vooral om een persoonlijk moment te creëren. Want er zijn net zoveel manieren om te herdenken als er mensen zijn.

In de workshop staan we stil bij wat herdenken betekent en gaan we creatief aan de slag om een persoonlijke herdenking in elkaar te steken.

Deelnemen is gratis, maar inschrijven verplicht, ten laatste op 23 oktober.

Deel dit evenement

bottom of page