top of page

do 15 jun

|

Vilvoorde

Wat moet ik nu geloven dokter?

Dr. Hendrik Cammu is op zoek naar de beste versie van de waarheid over voeding en bewegen. Op een wetenschappelijk onderbouwde maar toegankelijke manier legt hij uit wat de rol is van voeding voor onze gezondheid en onze levensverwachting.

Wat moet ik nu geloven dokter?
Wat moet ik nu geloven dokter?

Tijd en locatie

15 jun 2023, 14:00 – 16:00

Vilvoorde, Frans Geldersstraat 21, 1800 Vilvoorde, België

Over het evenement

Dr. Hendrik Cammu is hoogleraar en gynaecoloog verbonden aan het academisch ziekenhuis van de Vrije Universiteit Brussel. Hij is een klinische onderzoeker met een aantal veel geciteerde artikels in belangrijke wetenschappelijke tijdschriften.

We vinden een gezonde voeding en goed bewegen steeds belangrijker, maar verliezen de weg in de stroom van nieuwe, soms tegenstrijdige onderzoeken over voeding en beweging. Wat moeten we nu geloven? Wat is echt gezond? Dr. Cammu is op zoek naar de beste versie van de waarheid over voeding en bewegen. Op een wetenschappelijk onderbouwde maar toegankelijke manier legt hij uit wat de rol is van voeding voor onze gezondheid en onze levensverwachting. De 'waarheid' over voeding, beweging en gezondheid is heel genuanceerd en vaak een kwestie van gezond verstand.

Inkom gratis – iedereen welkom!

Deel dit evenement

bottom of page