top of page

wo 23 okt

|

Halle, Raadzaal

Talk Jef Willem - Onbespreekbaar

Een live talk met Jef Willem over veerkracht en de prestatiemaatschappij.

Talk Jef Willem - Onbespreekbaar
Talk Jef Willem - Onbespreekbaar

Tijd en locatie

23 okt 2024, 20:00 – 21:00

Halle, Raadzaal, Oudstrijdersplein 18 1500 Halle (Stadhuis)

Over het evenement

𝗝𝗲𝗳 𝗪𝗶𝗹𝗹𝗲𝗺 van 𝗢𝗻𝗯𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲𝗲𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿 moeten we eigenlijk niet meer voorstellen. Samen met zijn goede vriend Nicolas Overmeire, maakt hij 𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹𝗲 𝗴𝗲𝘇𝗼𝗻𝗱𝗵𝗲𝗶𝗱 en alle 𝘁𝗮𝗯𝗼𝗲𝘀 errond, 𝗯𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲𝗲𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿. Gewoon, via sociale media. 𝗟𝗮𝗮𝗴𝗱𝗿𝗲𝗺𝗽𝗲𝗹𝗶𝗴 en 𝗵𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻𝗯𝗮𝗮𝗿, in 𝗺𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻𝘁𝗮𝗮𝗹. En ze gaan daarbij geen enkel onderwerp uit de weg. Ondertussen hebben ze heel wat volgers en zijn problemen rond mentale gezondheid veel bespreekbaarder geworden. 7 miljoen mensen beluisterden reeds de 𝗽𝗼𝗱𝗰𝗮𝘀𝘁 en hun 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗮𝗴𝗿𝗮𝗺 heeft meer dan 100.000 volgers! 

Jef ervaarde na een 𝗱𝗿𝘂𝗸𝗸𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗿𝗶è𝗿𝗲 van 10 jaar in de festival- en mediawereld 𝘇𝗲𝗹𝗳 een 𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹𝗲 𝗶𝗻𝗲𝗲𝗻𝘀𝘁𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴. Hij ging op zoek naar 𝗼𝗼𝗿𝘇𝗮𝗸𝗲𝗻 en 𝗼𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻. Deze 𝘄𝗮𝗮𝗿𝗱𝗲𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲 𝗶𝗻𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻 𝗱𝗲𝗲𝗹𝘁 𝗵𝗶𝗷 ook in 𝗹𝗲𝘇𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻. 

Voor het project 𝗨𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗣𝗿𝗲𝘀𝘀𝘂𝗿𝗲 van de 𝗵𝘂𝗶𝘇𝗲𝗻𝘃𝗮𝗻𝗱𝗲𝗠𝗲𝗻𝘀 𝗩𝗹𝗮𝗮𝗺𝘀-𝗕𝗿𝗮𝗯𝗮𝗻𝘁, het Huis van het Kind Halle en de 𝗪𝗲𝗲𝗸 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗚𝗲𝗲𝘀𝘁𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗚𝗲𝘇𝗼𝗻𝗱𝗵𝗲𝗶𝗱 is hij dus de 𝗶𝗱𝗲𝗮𝗹𝗲 𝗴𝗮𝘀𝘁 voor een 𝘁𝗮𝗹𝗸! Jef zal het vooral hebben over 𝘃𝗲𝗲𝗿𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁 en over de 𝗱𝗿𝘂𝗸 die jong en oud uit alle lagen van de bevolking ervaren in de 𝗽𝗿𝗲𝘀𝘁𝗮𝘁𝗶𝗲𝗺𝗮𝗮𝘁𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽𝗽𝗶𝗷. Na zijn talk is er ruimte voor 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝘂𝗶𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗲𝗸.

𝗚𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 /inschrijven verplicht / beperkt aantal plaatsen

Meer i𝗻𝗳𝗼: huisvandeMens Halle /Facebook

𝗠𝗲𝗲𝗿 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁𝗲𝗻 van Under Pressure via https://www.vrijzinnigbrabant.be/underpressure

Tickets

  • Talk Jef Willem

    Verkoop eindigt op: 21 okt, 21:00
    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page