top of page

do 27 apr

|

@Tolhuis

Quartier X Dwaalzin - ZIN in ZINE

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en is jouw zoektocht naar zingeving nog steeds volop aan de gang? Dan ben je zeker welkom op deze Dwaalzinavond in Leuven waar we samen in gesprek gaan en een creatieve invulling zullen geven aan de zin en onzin van het dagelijks leven!

Quartier X Dwaalzin - ZIN in ZINE
Quartier X Dwaalzin - ZIN in ZINE

Tijd en locatie

27 apr 2023, 19:30 – 21:30

@Tolhuis, Brusselsestraat 332, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Zingeving? Klinkt een beetje zwaar, maar is eigenlijk deel van elk mensenleven! We hebben allemaal nood aan een doel, mensen rondom ons en een toekomstbeeld van een wereld waarin we willen leven. Veel jongeren stellen zich de vraag ‘Is dit het dan?’, maar je bent niet alleen! Tijdens deze dwaalzinavond gaan we creatief en met de nodige humor aan de slag met deze grote vragen!

Je hoeft trouwens helemaal niet creatief aangelegd te zijn om te kunnen deelnemen aan deze avond! We maken samen stap voor stap een zine (een mini-maga-zine). Leef je uit met collage, doodles of poëzie.

“Let’s make a zine, or better said, let’s heal our inner child!”

Een Dwaalzinavond wil vrijwilligers bij Dwaalzin en andere jongvolwassenen tussen de 18 en 30 jaar samenbrengen. Er wordt een veilige sfeer gecreëerd binnen een beperkte groep zodat we een gesprek rond zingeving kunnen openen. Deze veilige sfeer vraagt een respectvolle houding en openheid van de deelnemers zodat iedereen zichzelf kan zijn.

Deel dit evenement

bottom of page