top of page

di 18 jul

|

Vilvoorde

Praatgroep Rouw (1)

Het huisvandeMens brengt rouwenden samen om in een kleine groep lief en leed te delen en nieuwe perspectieven te vinden.

Praatgroep Rouw (1)
Praatgroep Rouw (1)

Tijd en locatie

18 jul 2023 09:30 – 12:00

Vilvoorde, 1800, Frans Geldersstraat 23, 1800 Vilvoorde, België

Over het evenement

Op  18 juli start in het huisvandeMens Vilvoorde een tweede reeks gesprekken van onze praatgroep voor rouwenden, onder begeleiding van  Yvon Bartelink, vrijzinnig humanistisch consulent. Op deze sessie maken we kennis met elkaar en elkaars verhaal. Deelname een deze sessie is voorwaarde om mee te kunnen doen met de volgende sessies.

Wie iemand verliest wordt om de oren geslagen met ‘goede raad:’ “je moet sterk zijn”, “de tijd heelt alle wonden”, “je moet het nog verwerken”, “je moet loslaten”, … . Wie niet in jouw schoenen staat weet vaak niet wat te zeggen.  Deze praatgroep is voor wie toe is aan luisteren en vertellen over hoe verlies en gemis je leven blijvend veranderen. Aan ervaringen uitwisselen met anderen die iemand verloren en missen. Een groep om samen op verhaal te komen en nieuwe verbondenheid, horizonten en perspectief te vinden.

Een boek, een film, nieuwe inzichten en onze eigen getuigenissen vormen de inspiratie voor gesprekken rond rouw en verlies.

 De volgende sessies zijn op 1, 8 en 22 augustus. Telkens van 10u00 tot 12u00, met onthaal vanaf 09u30. Kan je niet op alle data? Geen probleem, als je er de eerste keer maar bij bent.

Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht:

· Mail: yvon.bartelink@deMens.nu

· Tel.: 02/253 78 54

· Of kom langs in het huisvandeMens: Frans Geldersstraat 23, 1800 Vilvoorde, tijdens de openingsuren van 9u00 tot 16u30

#rouw #rouwverwerking

Deel dit evenement

bottom of page