top of page

za 25 nov

|

VC 't Vrij Gedacht

Omgaan met stress en burn-out

Klinisch psycholoog en stress- & burn-outcoach Catherine Folders geeft ons naast interessante inhoud ook praktische tips en tools mee om in het dagelijks leven mee aan de slag te gaan. Dit is een workshop in het kader van Huisgenoten.

Omgaan met stress en burn-out
Omgaan met stress en burn-out

Tijd en locatie

25 nov 2023, 10:45 – 13:00

VC 't Vrij Gedacht, Koning Albertstraat 87, 3290 Diest, België

Over het evenement

In een gejaagd, druk leven worden we vaak uitgedaagd om alle ballen hoog te houden. We willen voldoen aan verwachtingen van onze werkplek, van onze vrienden, familie en onszelf. We hopen onze zaakjes te kunnen bolwerken en dienen tegelijk om te gaan met onverwachte tegenslagen. Ergens tussendoor plannen we in onze agenda om niet te vergeten 'rusten' of 'genieten'. Deze explosieve cocktail op ons lichaam is op lange termijn onhoudbaar en kan resulteren in langdurige stress en burn-out. Hoe ga je ermee om? Wat helpt om eruit te raken? Of nog beter: hoe voorkom je dat je volledig stilvalt?

Catherine Folders tracht met haar enthousiasme, no-nonsensestijl en warmmenselijke aanpak haar publiek oplossingsgericht te begeleiden, ondersteund door de ruime toolkit van oefeningen en reflectie-opdrachten waarover zij beschikt. 

Deel dit evenement

bottom of page