top of page

wo 04 okt

|

Vilvoorde

Ode aan de Broosheid

De première van het gedicht 'Ode aan de Broosheid' in een litérair -muzikaal avondprogramma vol broze schoonheid in woord en klank.

Ode aan de Broosheid
Ode aan de Broosheid

Tijd en locatie

04 okt 2023, 19:00

Vilvoorde, Grote Markt 9, 1800 Vilvoorde, België

Over het evenement

In juni lanceerden we een oproep om ons inspirerende woorden te sturen (deadline 8 september) voor het gedicht “Ode aan de Broosheid” dat Liz is More voor ons gaat schrijven. Op 4 oktober lanceren we het gedicht tijdens een avond vol Broze Schoonheid in de bibliotheek van Vilvoorde. Er worden ook andere gedichten en literaire fragmenten voorgelezen, gesprokkeld uit de bibliotheekcollectie. De voordrachten wordne verzorgd door de afdeling 'Woord' van de Stedelijke Academie Vilvoorde. Harpiste Emma Koopman wisselt af met wondermooie broze klanken. Dit alles om Broosheid te belichten als positieve menselijke eigenschap en bepreekbaar te maken.

Iedereen welkom om 19u. Gratis. Inschrijven is niet verplicht, maar wil je zeker zijn van een plaatsje dan doe je het best wel.

Lees meer over het hoe en waarom van de campagne 'Ode aan de Broosheid' (inspirerende woorden zijn nog welkom tot 8 september)

Deze activiteit  kadert in de '10-daagse van de Geestelijke Gezondheid' #samenveerkrachtig

Een initiatief van huisvandeMens Vilvoorde en de moreel consulente van het AZ Jan Portaels. In samenwerking met de Bibliotheek Vilvoorde en de Stedelijke academie Vilvoorde.

Deel dit evenement

bottom of page