top of page

wo 14 dec

|

Elsene

MuseumDwalers @Volle Petrol

Lange gangen, grote werken, verdwalen in de zalen en gedurfde thema’s bediscussiëren. Museumdwalers neemt je mee naar vier verschillende tentoonstellingen met de focus op identiteit en mentaal welzijn.

MuseumDwalers @Volle Petrol
MuseumDwalers @Volle Petrol

Tijd en locatie

14 dec 2022 10:30

Elsene, Kasteleinsplein 18, 1050 Elsene, België

Over het evenement

Jongeren tussen 18-30 zijn welkom om met vier masterstudenten culturele studies de tentoonstelling Volle petrol in Hangar art centre Brussel te ontdekken 14/12/2022 vanaf 10:30. Na de expo is er een rondetafelgesprek waar gedachten en indrukken over de tentoonstelling kunnen gedeeld worden.

Charlotte Abramow startte als kind met fotograferen en Volle petrol is de eerste overzichtstentoonstelling van deze jonge 25-jarige fotografe. Deze expo volgt haar carrière van reeds 10 jaar.

Deze artieste houdt zich in haar werk vooral bezig met hyperseksualisering, het vrouwenlichaam en de herovering daarvan. Ze creëert daarom odes aan de vrouw. Ze werkte nauw samen met Angèle, voor wie ze enkele videoclips regisseerde, waaronder Balance Ton Quoi.

MuseumDwalers?

Museumdwalers is een initiatief van Dwaalzin voor jongeren tussen de 18-30 jaar. Wij maken museumbezoeken toegankelijker en nodigen jongeren uit om met ons na te denken over thema’s die ons nauw aan het hart liggen. Met de vier tentoonstellingen die we bezoeken leggen wij de focus op identiteit en mentaal welzijn.

De deelnemers mogen vrij rondlopen in de tentoonstellingen en achteraf zorgen wij voor een interactief rondetafelgesprek om opmerkingen, wensen en ideeën rond de tentoonstelling te delen. Deze verzamelen we op onze collectieve kladbladen om nadien te verwerken in een mooie poster voor onze mini-expo in het HuisvandeMens te Leuven.

Deel dit evenement

bottom of page