top of page

wo 14 sep

|

huisvandeTolerantie Leuven

MAAKBAR Repair Café Textiel en Elektro

Heb jij thuis elektrische apparaten liggen die niet meer werken? Ben je op zoek naar iemand die jouw strijkijzer terug aan de praat kan krijgen? Heb je een trui met gaten die je toch nog graag draagt? Mist jouw lievelingsjurk knopen? Kom dan naar het Repair Café!

MAAKBAR Repair Café Textiel en Elektro
MAAKBAR Repair Café Textiel en Elektro

Tijd en locatie

14 sep 2022, 14:00 – 16:00

huisvandeTolerantie Leuven, Brusselsestraat 332, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Heb jij thuis elektrische apparaten liggen die niet meer werken? Ben je op zoek naar iemand die jouw strijkijzer terug aan de praat kan krijgen? Heb je een trui met gaten die je toch nog graag draagt? Mist jouw lievelingsjurk knopen? Kom dan naar het Repair Café voor textiel en elektrische en elektronische apparaten! Breng je kapotte spullen mee en bekijk samen met een hersteller of en hoe ze te repareren zijn.

Repair Cafés zijn bijeenkomsten die draaien rond samen repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal beschikbaar om allerlei reparaties uit te voeren. Daarnaast zijn er vrijwilligers aanwezig met reparatiekennis en vaardigheden op allerlei terreinen. Repair Cafés draaien op vrijwilligers en zijn gratis.

Het is fijn indien we het aantal aanwezigen kunnen inschatten, schrijf u daarom a.u.b. in door op 'Schrijf in' te klikken. 

Elektrische toestellen en elektronica kunnen aangemeld worden door hier te klikken.

Deel dit evenement

bottom of page