top of page

ma 07 nov

|

Leuven

Kick-off Evenement : Zingeving op het werk ?!

studiedag, key notes, persoonlijke reflectie, interactieve werkvormen, dialooggroepjes Let op : deze studiedag is verplaatst naar 22 november !!

Kick-off Evenement : Zingeving op het werk ?!
Kick-off Evenement : Zingeving op het werk ?!

Tijd en locatie

07 nov 2022, 09:30 – 16:30

Leuven, Brusselsestraat 332, 3000 Leuven, België

Over het evenement

In het postcoronatijdperk zijn velen bewust geworden dat zingeving geen loutere privézaak is. Zingeving is een verdiepingslaag die in organisaties meer en meer aandacht krijgt en door medewerkers verwacht wordt. Hoe we samenwerken met collega’s en hoe organisaties een plek geven aan het menselijke wordt een prioriteit. Hoe zowel de professionals als de organisatie zichzelf ziet, is een onderdeel van duurzaam bezig zijn met mens en planeet. Zingeving is de hefboom om medewerkers aan te trekken, te behouden en welzijn te bieden. Bovendien is deze verdiepingslaag nodig om toekomstige uitdagingen gezamenlijk aan te kunnen.

In deze kick-of bijeenkomst wil het huisvandemensLeuven samen met de aanwezigen het thema van zingeving exploreren en nagaan wat we samen en elk voor zich te doen hebben. De dag is een combinatie van inspiratie en dialoog. De dag ‘Zingeving op het werk’ wordt gefaciliteerd door dr. Rudy Vandamme, sociaal psycholoog en organisatieconsultant (www.deepevolvement.com) Hij ontwikkelde methodiek om zingeving binnen gesprekken aan bod te brengen, zowel voor leidinggevenden als voor coachende professionals. Hij schreef ook een raamwerk voor organisaties waarin verantwoordelijkheid en zingeving centraal staan.

Deel dit evenement

bottom of page