top of page

do 26 okt

|

huisvandeTolerantie

Illustreren - Het verbeelde zelf

Reeks van 3 workshops

 Illustreren - Het verbeelde zelf
 Illustreren - Het verbeelde zelf

Tijd en locatie

26 okt 2023, 19:30 – 22:00

huisvandeTolerantie, Brusselsestraat 332, 3000 Leuven, België

Over het evenement

In deze reeks van drie workshops ga je aan de slag met verbeelding en taal, en probeer je je eigen beeldend universum te ontwikkelen met als inspiratiebron: de vele lagen van jezelf. Via creatieve oefeningen verfijn je de contouren en ontrafel je de dieptes van wie je bent.

Je experimenteert met verschillende materialen en tast zo de grenzen van je creativiteit af. Fragmenten uit je levensverhaal, flarden van herinneringen, zonne- en schaduwkanten krijgen vorm en worden een illustratie van jezelf.

26/10 - workshop 1

Via tal van oefeningen spreken we je verbeelding aan en gooien we de verwachtingen rond perfectie overboord. Het creëren staat centraal. We leren kijken naar onszelf en de weg die we al hebben afgelegd vanuit een creatieve bril en ontginnen zo de inspiratie voor jouw persoonlijke illustratie.

07/11 - workshop 2

Deze workshop focust op de vertaalslag van inspiratie naar tastbaarheid. Via moodboards en miniatuurschetsen leer je kleur, betekenis en stijl te verbinden en kom je tot een gelaagde illustratie.

13/11 - workshop 3

Je illustratie ondergaat zijn laatste metamorfose. Samen gaan we op zoek naar de eindvorm waarin je jouw illustratie wil presenteren en onderzoeken we verschillende technieken om je verbeelde zelf tot leven te wekken.

Voor wie?

   Voor iedereen.

   Ervaring of kennis is niet vereist!

Wat meebrengen?

   Materiaal is in de prijs inbegrepen

Myrte Van Creanenbroeck, naast haar werk als psycholoog houdt Myrte zich sinds de schoolbanken liefst bezig met haar zoektocht naar (zelf)expressie en betekenis. Het materiaal dat ze hierbij gebruikt, verschilt naargelang het verhaal ze wilt vertellen: olieverf, grafiek, een balpen, een naaimachine of een piano, alles kan en mag! In haar illustraties en schilderijen gaat ze op zoek naar hoe ze emoties op een pakkende manier kan overbrengen op anderen.

€ 15,00 VOOR DE HELE REEKS

INSCHRIJVEN IS VERPLICHT!

Meer informatie kan je vinden op www.quartier3000.be

Tickets

  • Workshops Illustreren

    Dit ticket is voor de drie workshops!

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page