top of page

do 16 mei

|

VC 't Vrij Gedacht

Haakcafé voor troostkussens

Haak je graag en wil je een verschil maken? Kom naar onze haakcafé en help mee aan het haken van troostkussens. Laat je creativiteit bloeien terwijl je troost en warmte brengt aan kinderen in nood. Doe mee en maak een verschil, steek voor steek.

Haakcafé voor troostkussens
Haakcafé voor troostkussens

Tijd en locatie

3 andere datums

16 mei 2024, 18:30 – 21:30

VC 't Vrij Gedacht, Koning Albertstraat 87, 3290 Diest, België

Over het evenement

Een kussen om vast te houden en te knuffelen, om mee te praten, in te knijpen, op te liggen of lekker mee in slaap te vallen. Een lief kussen met een gezichtje, een zachte steun in moeilijke tijden. Bij onze afscheidsplechtigheden, en via onze verschillende samenwerkingspartners, delen wij onze Troostkussens uit aan kinderen die nood hebben aan troost bij rouw en verlies. Je vindt hier alle informatie over dit project: vrijzinnigbrabant.be/troostkussen

Help je graag mee om Troostkussens te maken? Meld je dan aan voor ons Haakcafé. Samen met onze vrijwilligers ga je aan de slag om Troostkussens te maken. Je hoeft geen ervaren haker te zijn, want Jan en Marleen zullen paraat staan met tips en advies.

Praktische informatie

Alle benodigde materialen voor de Troostkussens (garen, kussenvulling, etc.) worden voorzien, maar breng liefst wel je eigen haaknaalden mee. Voor het haken van een Troostkussen gebruiken we haaknaalden 4-6. Geen eigen haaknaalden? Geen probleem, we hebben een klein aantal haaknaalden in huis, voor het geval je ze zelf niet hebt, vergeten bent of ze kapot gaan.

Deel dit evenement

bottom of page