top of page

vr 16 jun

|

Leuven

Floreren op de plek der moeite.

GAAT NIET DOOR VERSCHOVEN NAAR NAJAAR Kortom, hoe te durven floreren op jouw werkplek! Dat is de ultieme vraag om te beantwoorden. Workshop begeleid door Rudy Vandamme deelname kosteloos, inschrijven verplicht.

Floreren op de plek der moeite.
Floreren op de plek der moeite.

Tijd en locatie

16 jun 2023, 13:30 – 15:30

Leuven, Brusselsestraat 332, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Vele medewerkers die vanuit idealen en zingeving werken, wil het goede doen. Maar ze stoten tegen de moeilijke veranderbaarheid van de praktijk. Misschien heb je al iets geprobeerd maar werd je teruggefloten. Of misschien bots je tegen de sociale druk van de collega’s. Het is een hele kunst om dan niet op te geven en op de Plek der Moeite te blijven staan. Het is een kunst om niet op te geven. Volhouden mag niet ten koste gaan van er onder doorgaan. Floreren op de Plek er Moeite is daarom een interessante vaardigheid en levenshouding. Er zijn wel degelijk zaken die je kunt doen om er zelfs plezier in te hebben op die plek te blijven proberen.

In deze workshop staat we stil bij het hoofdstuk “Floreren op de Plek der Moeite” uit het boek Deep Evolvement.

Elke medewerker wordt uitgedaagd om in het dagelijks werk een verschil te maken. Activisme en meewerken aan fundamentele verbeteringen op het werk, is op die manier ook een onderdeel van ieders werk. Het wordt een focus op vergaderingen en briefings onder collega’s. In deze workshop werken we met het Vorkmodel en vele tips om op de Plek der Moeite binnen je werk een zinvol verschil te maken.

Binnenkort is het hoofdstuk te vinden bij waardenvolwerk 

Deze thematiek kadert in het brede perspectief van zingeving op en in het werk, een project van het huisavandemensLeuven: waardenvol werk.  

Deel dit evenement

bottom of page