top of page

di 22 nov

|

Leuven

DI 22 NOV Masterclass : zingeving in en op het werk?!

DEZE MASTERCLASS GAAT NIET DOOR !

DI 22 NOV Masterclass : zingeving in en op het werk?!
DI 22 NOV Masterclass : zingeving in en op het werk?!

Tijd en locatie

22 nov 2022, 09:30 – 16:30

Leuven, Brusselsestraat 332, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Zingeving : R. Vandamme aan het woord

gratis boek : deep evolvement

Zingevingsvragen in organisaties zijn niet nieuw.

Maar niet eerder kregen ze zoveel aandacht als nu. Geen wonder ook, nu de wereld op zijn kop lijkt te staan en we op zoek zijn naar nieuwe houvast. Werk is een ankerpunt en een belangrijke zingevingsbron.De arbeidsplek moet niet alleen vreugdevol zijn, ze moet ook een plek zijn waar medewerkers zich diep mee kunnen verbinden en er hun zingeving kunnen ervaren. Organisaties die daar aandacht voor en kennis van hebben, dragen bij aan zinvol werk voor iedereen.

Zingeving vooraan stellen is echter niet vanzelfsprekend. Vaak zijn jonge mensen loyaal en gemotiveerd maar worden in hun loopbaan gefrustreerd en stellen zich dan vragen over de balans ‘geven-nemen’. Leidinggevenden en HR-medewerkers zijn ook niet altijd in staat om hen te begeleiden in deze dimensie. De protocollen en systemen spelen voor iedereen parten. Het vraagstuk formuleert zich als volgt: alhoewel welzijn en zingeving essentiele waarden en motivatoren zijn, blijken ze toch steeds het onderspit te delven ten opzichte van controle en orde.

In deze masterclass wordt dit vraagstuk aangevlogen vanuit een visie op arbeid, zingeving en de verwikkeling ervan in systemen en organisaties. Het vraagstuk doet een appèl op iedereen om er constructief mee om te gaan. Met een krachtige mindset en handige methoden kun je zelf de handen uit de mouwen te steken.  Het is van kunnen, willen, 

mogen en durven.

Boek  R. Vandamme: gratis bij inschrijven

boek deep evolvement

Wie is Rudy Vandamme?

Rudy Vandamme (1958) is de oprichter van het Deep Evolvement, een beweging van professionals die ervoor kiezen om hun concrete werk te koppelen aan bredere ontwikkelingen in management, organisaties en maatschappelijke sectoren. Vandamme is van opleiding filosoof, psycholoog, antropoloog. Hij heeft een doctoraat in de sociale psychologie en is master NLP trainer. Met die achtergrond ontwikkelt hij denkkaders en methodieken om gelaagd naar de wereld te kijken en andere te begeleiden om dat ook te doen. Lees meer over Vandamme op zijn website.

wie is ?

Hoe begeleidt Rudy Vandamme? 

Rudy Vandamme faciliteert de dag. Hij praat vanuit zijn ervaring als trainer, coach en organisatieconsultant. Na het aanbrengen van denkkaders gaan we samen in dialoog en komen we gezamenlijk tot inzichten. We gaan voor een wervelende dag van inbreng, world café dialogen en kenniscreatie. Bovendien plannen we een interview dat het werkgeversperspectief binnenbrengt. Als aanmoeding ontvangt iedereen het recente boek van Rudy: ‘Deep evolvement. Jouw rol als professional in een turbulente samenleving”’

deze Masterclass maakt deel uit van het Programma waardenvolwerk

Programma


 • 25 minuten

  Verwelkomingsontbijt : koffie en koffiekoeken


 • 5 minuten

  Masterclass : verwelkoming, intro project waardenwerk, Patrick Bruggeman

  plenair
Nog 10 items beschikbaar

Tickets

 • Masterclass Zingeving

  Masterclass Waardenwerk : zingeving op het werk!

  € 45,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page