top of page

ma 22 jan

|

WijKeuken - Avansa Halle-Vilvoorde vzw

VOLZET Bakken met broodrestjes

VOLZET Bakken met broodrestjes
VOLZET Bakken met broodrestjes

Tijd en locatie

22 jan 2024, 14:00 – 16:00

WijKeuken - Avansa Halle-Vilvoorde vzw, Leuvensestraat 166, 1800 Vilvoorde, België

Over het evenement

Brood staat op de eerste plaats van meest weggegooide etenswaren. In deze workshop maak je lekkers van harde korstjes en overgebleven sneetjes. We laten ons inspireren door de oplossingen van onze grootmoeders en maken broodpudding, vlaai en wentelteefjes. Je gaat naar huis met veel inspiratie om je restjes om te toveren tot iets lekkers!

Heb jij nog restjes brood, breng ze dan mee. Voorzie ook een eigen schort, snijmesje, snijplank en een keukenhanddoek.

Begeider: Renate Coen

Taaliconen: 1

Deze activiteit maakt deel uit van de activiteitenreeks ‘Natuurlijk Natuurlijk’

Tickets

  • TICKET - Bakken met ...

    € 5,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page