top of page
V_logo_sidebar.png
fest.png

05.12

foef blauw.png

festival over seksualiteit& intimiteit

kunstencentrum nona ~ Begijnenstraat 27
MECHELEN

een initiatief van

huisvandemens_blauw-raster.png

05.12
19.30u-21u00
@kunstencentrum nona
Mechelen

Slow sex: over verlangen en genot

Een vluggertje voor de wekker gaat of een snelle wip na een leuke avond uit. In een tijd waar fast driven orgasm sex het uitgangspunt is, hebben seksuologen Wim Slabbinck en Lotte Sierens het met moderator Deborah Seymus over slow sex, verlangen en seksuele opwinding. Ze delen concrete tips en tricks om meer tijd te nemen voor de weg nààr het orgasme, om verlangen op te bouwen (en te behouden) en om intenser seksueel genot te ervaren. Dit gesprek is voor elke meerwaardezoek(st)er tussen de lakens en voor al wie het niet raprap hoeft. 

Bio's

NINA_WIMSLABBINCK_06 c Nathalie Samain_e

Wim Slabbinck

is klinisch seksuoloog en oplossingsgericht psychotherapeut, vond op zijn veertiende het boek 'Human Sexual Response' in de boekenkast van zijn vader. Enkele slapeloze nachten later wist hij het: ooit zou hij seksuoloog worden. In zijn praktijk ontmoet Wim mensen die in de knoop liggen met hun seksualiteit, wat samenvloeide tot zijn goed onthaalde debuut 'Waarom mannen geen seksboeken kopen' (2016). Wim coördineert de psychotherapeutische groepspraktijk Ruimte met vestigingen te Gent en Lokeren. Hij is expert bij 'Blind Getrouwd' en geeft raad bij relatiezorgen in 'Nina' (HLN) en werkte al meerdere jaren mee aan V-fest Leuven.

lotte sierens 2 (1)_edited.jpg

Lotte Sierens

is seksuoloog en partner-relatietherapeut met specifieke expertise in vrouwelijke seksualiteit. Ze heeft een passie voor het doorbreken van taboes over seksualiteit, relaties en vrouw zijn. Daarom heeft ze drie jaar geleden het instagram account ‘alottelove’ opgericht en het boek ‘it’s all about the clit’ uitgebracht. Ze is werkzaam in de groepspraktijk De Meander (Merendree).

DEBORAH SEYMUS X DAMON DE BACKER 2022 -

Deborah Seymus

Deborah Seymus Lees minder is journaliste, schrijfster en copywriter. In 2022 verscheen haar debuut 'Vijftig piemels later'. Alles wat te maken heeft met de mens weet haar te boeien. Ze interviewt en schrijft over onderwerpen zoals seksuele identiteit, de samenleving en de menselijke psyche. Ze woont in Antwerpen met haar man en kat.

05.12
19.30u-21u30
@kunstencentrum nona
Mechelen

Vulva vingertechnieken

foef roze.png

Hoe goed ken jij jouw vulva? En jouw clitoris?  In deze workshop legt sexperte Ruud Poppe je alles uit over dit bijzondere geslachtsdeel.  Het eerste uur kom je meer te weten over de vulva. In het tweede uur gaan we samen aan de slag met een vulva-masturbator, waarop we vingertechnieken uitproberen. Er zijn zeker nog enkele verrassende moves die je nog niet kende! Op het einde maak je kennis met de allernieuwste speeltjes voor down under. Want ook al ken je jezelf heel goed, dan nog kunnen speeltjes je helpen om nòg meer te genieten. Deze workshop is geschikt voor m/v/x.

Bio

ruud poppe - c geen.jpg

Ruud Poppe

Ontmoet seksdeskundige Ruud Poppe. Als homeparty-consulente, blogster van misspoppie.be, workshopper en coach deelt ze 8 jaar ervaring in seksspeeltjes, genot, het menselijk lichaam en all things sexual.

V-wat?

V-wat?

zonder
foefkes!

V-fest is een Leuvens festival rond seksualiteit en intimiteit dat met een pittig en gevarieerd programma van talks en workshops focust op het bespreekbaar maken van taboes en het ontkrachten van hardnekkige mythes.

Het festival wil laagdrempelig en inclusief zijn voor iedereen die interesse heeft in seks.

 

V-fest is een initiatief van het huisvandeMens binnen de deMens.nu, de vrijzinnig humanistische koepelorganisatie.

Vrijzinnig humanisme is een levensbeschouwing gericht op vrijdenken, zingeving en menswaardigheid. De rechten van de mens zijn ons referentiekader. Het geloof in de mens staat centraal.

 

Volg ons ook op

  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube
  • Facebook
bottom of page