top of page

di 05 mrt

|

De Ruimtevaart

tot hier, en niet verder

workshop

tot hier, en niet verder
tot hier, en niet verder

Tijd en locatie

05 mrt 2024, 20:15 – 22:15

De Ruimtevaart, Valkerijgang 26, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Hoe bewaak je jouw veiligheid en grenzen? Wat bedoelen we eigenlijk met ‘grenzen’, of wat zijn het? Hoe werkt je brein wanneer er trauma ontstaat? Welke reacties zijn zogenaamd ‘normaal’? Waar kan je terecht voor hulp wanneer jouw grens overschreden wordt? In deze workshop ga je samen, en op een interactieve manier, op zoek naar antwoorden op al deze vragen, en meer.

Deze workshop wordt begeleid door PUNT. vzw en is toegankelijk voor iedereen die wil bijleren over seksueel grensoverschrijdend gedrag.

PUNT. vzw is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot één van de grootste stemmen omtrent seksueel geweld in Vlaanderen. Op 12 mei 2019 organiseerden de oprichters van PUNT de ‘Stille Mars tegen Seksueel Geweld’. Naar aanleiding van de zaak Julie Van Espen kwamen er toen 15.000 mensen op straat. Deze mars kenmerkte de start van PUNT. vzw.  PUNT heeft een uitgebreide werking, gaande van slachtofferondersteuning tot vormingen en sensibiliseringscampagnes. De vzw zet in op drie luiken: hulpverlening, sensibilisering en onderzoek en adviesverlening. De vzw bestaat uit een team van geëngageerde vrijwilligers & medewerkers.

Gegeven door Thalia De Clercq

Volledig programma: www.v-fest.be

Tickets

  • V-fest: tot hier, en niet ...

    € 8,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page